Idei de iluminat în aer liber pentru casa, biroul, terasa și grădina dumeavoastră

Importanța unui iluminat in aer liber perfect

Iluminatul exterior joacă un rol important în modul în care oamenii văd casa dvs. De asemenea, poate afecta sentimentul de siguranță.

Este important să țineți cont de iluminatul exterior al casei dvs. atunci când căutați case de vânzare. Cum se luminează exteriorul? Este primitor sau întuneric? Dacă te gândești să-ți vinzi casa, gândește-te ce fel de lumină va face casa ta să arate cel mai bine.

Dacă doriți să creați un spațiu primitor în exterior, încercați să instalați lumini pe copaci sau garduri. Astfel căldura care este emisă îi va face pe oaspeți să se simtă bineveniți să petreacă timp afară.

Sfaturi de iluminat în aer liber pentru diferite spații

Proiectarea iluminatului exterior ar trebui să contribuie la crearea iluziei unui spațiu deschis, oferind în același timp siguranță și securitate. Acest lucru nu este atât de ușor pe cât pare, dar există câteva linii directoare care pot fi urmate pentru a face cea mai bună alegere.

Primul lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este locația casei sau clădirii dvs. Dacă se află într-o zonă dens populată, atunci securitatea devine o problemă mai mare și doriți să vă asigurați că oamenii nu pot vedea ce se întâmplă în interior. De asemenea, vrei să te gândești la cât de multă poluare luminoasă elimină blocurile tale, mai ales dacă ai ferestrele orientate către vecinii tăi.

iluminat în aer liber

Cum să alegi lumini decorative de exterior în funcție de nevoile tale

Luminile decorative de exterior sunt modalitatea perfecta de a-ti completa spatiul exterior. Există multe tipuri diferite de corpuri de iluminat care pot fi folosite pentru a vă lumina curtea din spate sau curtea din față. Este important să alegeți corpul potrivit pentru dimensiunea și locația spațiului dvs. Precum și cât doriți să cheltuiți pentru aceste corpuri de iluminat.

Primul pas în a decide ce tip de lumini este cel mai potrivit pentru nevoile dvs. este să determinați dimensiunea și locația unde le veți instala. De exemplu, dacă aveți o terasă mică în aer liber sau o verandă din spate, atunci corpurile de iluminat mai puțin costisitoare ar trebui să fie suficiente pentru a oferi suficientă lumină pentru această zonă. Dacă aveți o zonă mai mare care necesită mai multă lumină, atunci ar fi necesare corpuri de iluminat mai mari și mai scumpe pentru a oferi iluminare adecvată în întreaga zonă.

Corpurile de iluminat decorative de exterior pot fi folosite pentru a vă lumina grădina, pentru a crea stări pline de farmec în petrecerile dvs. sau pentru a evidenția caracteristicile arhitecturale ale casei dvs. Luminile decorative sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, cu diferite scopuri, cum ar fi evidențierea sau iluminarea.

Există mulți factori care trebuie luați în considerare înainte de a cumpăra corpuri de iluminat decorative pentru exterior.

Mărimea este primul factor.

Un dispozitiv mai mare oferă de obicei o iluminare mai bună decât cele mai mici.

Forma este al doilea factor

– forma dispozitivului de fixare va determina unde îl puteți plasa, cum ar fi suspendat sau montat pe perete

Culoarea este, de asemenea, un factor important

– alege o culoare care se potrivește cu schema de culori a grădinii tale pentru un aspect perfect

Cele mai bune mărci de iluminat în aer liber de pe piață

Fixările pe care le-am revizuit sunt toate excelente în felul lor. Cu toate acestea, poate exista un singur câștigător – Sistemul de iluminat exterior ChromaRay LED de la RAB Lighting.

Acest produs inovator oferă utilizatorilor săi o gamă largă de beneficii, cum ar fi eficiența energetică, costuri reduse de întreținere și o durată lungă de viață.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.