Cum sa alegi decorul potrivit pentru o camera de zi

Este timpul să-ți decorezi camera de zi! Tocmai ați achiziționat un televizor, o canapea și o măsuță de cafea noi. Acum trebuie să alegeți decorul perfect pentru camera de zi. Înainte de a alege mobilier, asigură-te că știi ce stil de amenajare se potrivește cel mai bine pentru camera de zi conform standardelor tale.

Cel mai popular tip de design de sufragerie pentru 2022 este curat și contemporan, cu accente eclectice. Dar dacă cauți ceva mai tradițional, atunci un design tradițional de sufragerie ar funcționa cel mai bine pentru spațiul tău. După ce te-ai hotărât ce fel de stil funcționează cel mai bine pentru gustul tău, atunci este timpul să alegi mobilierul care se potrivește stilului. Spre exemplu o canapea adâncă cu tapițerie de catifea sau canapele elegante din piele cu măsuțe din marmură.

S-ar putea să descoperi că o cameră este folosită mai mult decât oricare alta din casa ta. Asta pentru că camera de zi este locul central de adunare pentru familie și prieteni. Din fericire, nu te limitezi la un singur tip de stil de decorare atunci când vine vorba de living.

Decorul potrivit pentru o cameră de zi poate face sau întrerupe o seară sau chiar ziua. Spațiul tău ar trebui să fie primitor, dar și să arate cine ești ca individ.

Lumina camerei de zi

Cum să alegi culorile perfecte pentru o camera de zi

Alegerea culorilor potrivite pentru un living poate fi descurajantă. Vrei să te asiguri că alegi paleta de culori potrivită pentru casa ta și să nu faci nicio greșeală. Există o mulțime de lucruri de luat în considerare înainte de a decide asupra schemei de culori, cum ar fi dacă doriți o culoare de accent rece sau caldă și câte culori să folosiți în design.

Deși nu există o modalitate unică de a face acest lucru, vom acoperi câteva sfaturi și trucuri generale de care ar trebui să ții cont atunci când alegi culorile perfecte pentru spațiul tău de locuit.

Alegerea culorilor perfecte pentru o cameră de zi poate fi o sarcină cel puțin. Dar cu aceste sfaturi utile, vei putea alege culorile potrivite pentru casa ta.

1) Culorile reci sunt folosite de obicei în lunile de iarnă și tind să aibă nuanțe de gri albastru. Evitați aceste culori în lunile mai calde, deoarece pot face camerele să se simtă reci. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să le evitați pe toate împreună, dar pur și simplu nu le utilizați ca alegere principală a culorii.

2) Culorile calde sunt bune pentru lunile de iarnă, deoarece creează o atmosferă de confort și căldură. Dar rețineți că, dacă aceste culori sunt prea calde, poate provoca oboseală și oboseală.

3) Când alegeți între culori reci sau calde, asigurați-vă că vă gândiți la ce tip de lumină preferați. Tonurile mai reci sunt folosite de obicei în spațiile în care există mai multă lumină naturală, în timp ce tonurile mai calde sunt folosite în spații cu mai puțină lumină, dar cu un contrast de culoare mai mare.

Cele mai bune opțiuni de pardoseală pentru o camera de zi – Un ghid rapid pentru diferite tipuri de covoare și parchet.

Podeaua sufrageriei este cea mai importantă parte a casei noastre. Este locul în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului. De asemenea, are cel mai mare impact asupra stilului general și a atmosferei camerei. Cea mai bună podea dintr-o cameră de zi poate fi orice, de la lemn de esență tare la covoare, dar care sunt diferitele tipuri?

Cel mai popular tip pentru sufragerie este mocheta. Covorul emană o atmosferă confortabilă și de obicei sunt moi pentru a merge pe ele. Există multe stiluri diferite din care să alegeți când vine vorba de covor, ceea ce înseamnă că puteți găsi unul care se potrivește preferințelor dvs. O altă opțiune este podeaua din lemn de esență tare. Acest lucru se adresează în special persoanelor care doresc ceva care arată mai high-end sau clasic decât covorul.

Unii oameni ar putea crede că un covor într-o cameră de zi este o idee bună, deoarece oferă o senzație caldă și confortabilă camerei. Dar, în unele cazuri, acesta poate să nu fie cel mai bun tip de pardoseală pentru camera de zi. Un covor ar fi mai bine pentru că poate face camera mai versatilă și mai elegantă.

Există multe tipuri de opțiuni de pardoseală pentru camera de zi, dar există două tipuri principale, care sunt covoarele și covoarele. Covoarele pot avea diferite texturi, culori, grosimi și forme, în timp ce covoarele vin și în diferite dimensiuni.

Ce decorațiuni pot alege pentru camera mea?

Decorarea sufrageriei tale cu decorațiuni este o modalitate bună de a face spațiul să se simtă mai mult ca acasă.

Îți poți decora camera de zi cu orice, de la cuverturi și perne, la fotografii înrămate și alte obiecte sentimentale. Există multe tipuri diferite de decorațiuni pe care le poți folosi pentru a crea spațiul perfect pentru tine și familia ta.

Există multe tipuri diferite de decorațiuni pe care le poți folosi pentru a crea spațiul perfect pentru tine și familia ta.

Decorarea sufrageriei tale cu decorațiunile potrivite îți va oferi o casă primitoare și confortabilă.

Primul pas în decorare este crearea unui plan. Acest plan ar trebui să includă spații pentru televizor, computer, birou, plante, măsuță de cafea, scaune și covoare. Odată ce aveți lista de articole necesare pentru fiecare spațiu, este timpul să începeți cumpărăturile. Există multe locuri diferite în care puteți cumpăra decor pentru casă, inclusiv online sau la magazine mari precum Dedeman sau Hornbach.

Amenajare living cu Televizor si canapea

Ce mobila pot alege pentru camera mea?

Camera de zi este inima unei case. Este locul în care ne adunăm cu familia și prietenii noștri pentru a împărtăși momente, a ne relaxa și a distra. Mobilierul pe care îl alegem pentru sufrageria noastră ar trebui să reflecte cine suntem și cum trăim.

Când cumpărați mobilier pentru camera de zi, trebuie să vă gândiți la dimensiunea camerei. Dacă este mare, poate găzdui un set de canapea, suport TV și măsuță laterală. Dar dacă este mic, trebuie să te asiguri că alegi doar mobilier care nu ocupă prea mult spațiu.

Acum că ți-am dat câteva sfaturi despre amenajare, poți vizita și celelalte articole pentru a continua experiența.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Pingback:Crearea unui spațiu confortabil și elegant cu un covor alb pufos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *