Redecorare Camera Tineret – Idei si sfaturi practice 2023

Redecorare Camera Tineret – Idei si sfaturi practice 2023
Redecorare Camera Tineret – Idei si sfaturi practice 2023

Traim intr-o lume aflata intr-o continua miscare si, din acest punct de vedere, ne aflam intr-o permanenta tendinta de a atrage lucruri noi, plecand de la informatii, gadgeturi, interese vestimentare si pana la obiecte si produse care ne transmit o stare de bine.

Redecorarea camerei pentru copii tai dar, totodata, si pentru tine ca adult aflat in cautarea unei schimbari care sa te relaxeze si sa te faca sa te simti bine atunci cand te afli in acel spatiu. Fie ca este un spatiu de lucru sau de dormit, o schimbare in aceasta privinta este binevenita oricand.

Din fericire, pentru reinnoirea spatiului respectiv, putem apela atat la firmele specializate din domeniul decoratiunilor interioare dar, de asemenea, putem aborda modalitati creative de a decora spatiile respective.

De la bun inceput se impune sa recomandam crearea unui plan personalizat pentru acest demers, sa alocam timpul necesar sa configuram in linii mari, cel putin, ce schimbari ne dorim dar si aplicabilitatea sau utilitatea mobilierului si a accesoriilor din acel spatiu. Un design modern, cool, in tendintele anului 2023, poate fi asigurat atat prin elementele moderne de mobilier dar si prin gadgeturi inedite.

Un exemplu in acest sens este oferit de cei de la Deblocari Usi care, in ultima expozitie de incuietori smart, tehnologii moderne pentru conceptul de „Smart Home” au prezentat multiple produse, accesorii si gadgeturi care se pot integra perfect in demersul tau de a redecora camera de tineret.

Tinand cont de parerea specialistilor din domeniu dar si a tendintelor si solicitarilor regasite din punct de vedere comercial, in marile lanturi de magazine online dar si a celor tradionale, iti supunem atentiei o serie de elemente si aspecte de care sa tii in cont la redecorarea camerei de tineret:

  • Stabileste zonele care pot fi utilizate pentru depozitare obiecte personale dar si lucruri care sunt folosite mai rar.
  • Monteaza rafturi si etajere moderne care sunt si inovatoare dar si practice pentru carti, accesorii electronice si diferite gadgeturi.
  • Creaza o ambianta placuta, asigura un echilibru intre mobilier, spatiu de relaxare, accesibilitate prin spatiul respectiv.
  • Ai nevoie de lumina naturala dar, de asemenea, iti recomandam sa creezi si o oaza de lumina difuza, o zona de relaxare la un ceai si o carte buna. Pune niște luminițe ambientale, veioze sau lămpi de podea pentru a crea o atmosferă plăcută în cameră. Poți alege modele cu tematică sau culori care să reflecte personalitatea ta.
  • Schimbă aspectul pereților folosind tapet sau autocolante cu modele interesante sau cu tematici care îți plac. Poți alege un accent wall pentru a adăuga un punct focal în cameră.
  • Decorează pereții cu postere sau tablouri care să reflecte interesele tale. Poți alege tablouri abstracte, cu citate inspiraționale, cu personaje de desene animate sau cu artiști preferați. Un exemplu in acest sens il regasim oferit de cei de la Reconditionari Casete Directie care, pentru pasionatii de industria auto, periodic, lanseaza si promoveaza materiale cu tematica si tehnologie moderna.
  • Adaugă un covor moale și confortabil pentru a crea o senzație plăcută în timp ce mergi pe podea. Alege un model sau o culoare care să se potrivească cu restul decorului.
  • Adaugă plante în cameră pentru a aduce un plus de prospețime și pentru a purifica aerul. Poți alege plante de interior care sunt ușor de întreținut, cum ar fi ferigi, dracene sau crizanteme.
  • Adaugă oglinzi decorative pentru a crea un efect de spațiu în cameră și pentru a adăuga o notă de eleganță. Poți alege oglinzi cu rame interesante sau cu forme neobișnuite.
  • Redecoram camere de tineret asadar, in mod sigur, avem nevoie de zone dedicate pentru tinute casual si nu numai. Recomandam si de aceasta data sa va inspirati de la branduri de top, un exemplu in acest sens fiind reprezentat de echipa Pantoffino.

Oricare dintre aceste recomandari pot fi personalizate dupa propriul tau gust, navigheaza online, descopera obiecte si tendinte moderne care te pot inspira. Mult succes!

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *