Amenajare baie la un buget redus – Sfaturi de reținut

Proiectarea unei băi cu buget redus nu este o sarcină ușoară. Există multe lucruri de luat în considerare atunci când proiectați o baie. Există, de asemenea, multe modalități de a economisi bani atunci când proiectați o baie. Mai jos găsiți câteva sfaturi de reținut dacă îți dorești o amenajare baie.

Iată câteva sfaturi de reținut atunci când îți proiectezi baia prietenoasă cu bugetul:

1) Luați în considerare spațiul disponibil în baia dumneavoastră înainte de a începe să cumpărați accesorii și finisaje.

2) Cumpărați corpuri de iluminat și finisaje care oferă cele mai multe caracteristici și valoare pentru banii dvs. – acest lucru vă va ajuta să evitați cheltuirea excesivă cu funcții inutile.

3) Comparați prețurile diferitelor mărci și stiluri de accesorii și finisaje înainte de a lua decizia finală cu privire la ceea ce doriți a cumpara. Este posibil să descoperiți că unele mărci au oferte mai bune decât altele și același lucru este valabil și pentru diferite stiluri de accesorii sau finisaje.

4) Dacă vă gândiți să cumpărați o baie complet albă, analizați-o câteva zile înainte de a lua orice decizie finală.

5) Folosiți mostre de vopsea și instrumente de design online pentru a compara culorile și a vedea cum se potrivesc acestea în casa dumneavoastră

Care este stilul tău de design?

Stilurile de design sunt o modalitate de a clasifica diferitele tipuri de design. Există multe tipuri diferite de stiluri de design, fiecare având propriul său set de caracteristici și trăsături.

Există atât de mulți factori care intervin în alegerea unui stil pentru casa ta, de la tipul de materiale pe care vrei să le folosești până la paleta de culori pe care vrei să o încorporezi. Cel mai important lucru este să alegi ceva care vorbește cu personalitatea ta și care reflectă gustul tău.

În lumea designului, există o serie de stiluri de design diferite din care puteți alege.

Stiluri de design:

– Modern: Stilul modern se caracterizează prin linii curate, forme geometrice simple și culori îndrăznețe.

Amenajare baie moderna

Amenajare baie moderna

– Rustic: Stilul rustic se referă la materiale naturale precum lemnul, piatra și metalul. Are o senzație caldă, acasă.

Amenajare baie rustica

Amenajare baie rustica

– Industrial: Stilul industrial se referă la funcționalitate, cu accent pe materii prime precum betonul, oțelul și fierul. Are un aspect brut care emană o atmosferă nervoasă.

Amenajare baie stil industrial

Amenajare baie stil industrial

– Eclectic: Designul eclectic încorporează elemente din diferite stiluri pentru a crea un aspect unic, greu de fixat într-unul singur

amenajare baie stil eclectic

amenajare baie stil eclectic

Câți bani trebuie să cheltuiți pentru baie?

Costul unei remodelări de baie poate fi puțin descurajantă. Există mulți factori care influențează costul unei remodelări de baie. Costul unei remodelări de baie va depinde de dimensiunea și complexitatea proiectului. Cu cât vrei să renovezi mai mult spațiu, cu atât te va costa mai mult.

Suma de bani pe care o cheltuiți pentru o baie depinde de dimensiunea, caracteristicile și tipul de remodelare pe care o planificați. Costul poate varia de la 7-8000 lei la cat vrei și ești dispus să investești, în funcție de ceea ce doriți să faceți.

Va trebui să luați în considerare costul accesoriilor, al materialelor, al mâinii de lucru.

3 strategii accesibile care vor face băi uimitoare pentru orice buget

Renovarea băilor nu este întotdeauna un efort ieftin, dar există modalități de a le face mai accesibile. În primul rând, puteți căuta articole care pot fi găsite pe culoarul liber al magazinului dvs. local de îmbunătățiri pentru locuințe. În al doilea rând, puteți găsi online idei de renovare a băii DIY(Do It Yourself) și puteți încerca să le reproduceți în baia dvs. În al treilea rând, dacă ai timp și răbdare, poți să o faci singur cumpărând un kit prefabricat.

A-ți proiecta baia la un buget este mai ușor decât crezi. Iată trei moduri de a face băi uimitoare pentru orice buget:

– Folosiți o varietate de texturi și culori pentru a crea un aspect interesant și unic.

– Optează pentru corpuri simple, elegante, care vor rezista testului timpului.

– Luați în considerare o mică vană(cadă) pentru a economisi spațiu și bani.

Îți dorești mai multe idei de renovare și design? Vezi si categoria design interior. Viziteaza roomdeco.ro

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.