Cum să-ți decorezi casa de țară cu sfaturi de design interior pentru weekend

Ce este un designer de interior?

Designerii de interior sunt oameni care își îmbină abilitățile creative cu cunoștințele de arhitectură, design și construcție. Ei lucrează la crearea unui spațiu confortabil, unic și frumos.

Un designer de interior este cineva care te poate ajuta să creezi un spațiu funcțional și frumos. Ei sunt, de asemenea, pricepuți să se asigure că casa sau biroul dvs. are un aspect estetic și coeziv de la început până la sfârșit.

Rolul unui designer de interior include următoarele:

 • – Decorarea casei sau a spațiului de birou
 • – Crearea de spații pentru scopuri specifice
 • – Identificarea stilurilor, culorilor, modelelor și texturilor de mobilier
 • – Planificarea bugetelor pentru proiecte

Designul interior este procesul de planificare, proiectare și construcție a interioarelor unei clădiri sau alte structuri. Aceasta poate include totul, de la detalii arhitecturale la aranjarea mobilierului și amenajarea camerei.

Care sunt unele dintre ideile decorului casei de țară?

Ideile de decorare a casei de țară sunt o modalitate de a aduce țara și natura în casa ta. Există multe moduri de a vă decora casa în stil rustic.

Decorarea casei de țară este o modalitate populară de a vă face casa să arate ca o casă. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-ți arăta personalitatea și de a profita la maximum de spațiul tău.

Următoarele sunt câteva idei de decorare a casei de țară:

Vezi și alte idei de Design Interior

– Tema decor casei la tara: decor rustic. Decorul rustic nu se referă doar la mobilier și decor, ci și la modul în care trăiești acolo. Este vorba despre a trăi într-un loc în care te poți simți liber să hoinărești desculț, să iei o carte prăfuită de pe scaunul tău preferat și să citești ore întregi sau să faci niște gem de casă cu fructe de pădure proaspete din grădina ta.

– Idei de amenajare a casei de țară: viață la țară ; Tema de decorare a casei de țară se bazează de obicei pe o anumită perioadă de timp sau pe un eveniment care a avut loc în trecut, cum ar fi casele coloniale, casele victoriane, casele georgiane sau casele Tudor.

De ce este importantă decorarea casei de țară?

Decorarea casei tale de țară este o modalitate excelentă de a te bucura de în aer liber și de a te simți ca o casă departe de casă. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă asigura că aveți un loc unde să vă întoarceți atunci când aveți nevoie de ceva timp departe de agitația vieții.

În acest articol, vom discuta de ce decorarea casei tale de țară este atât de importantă și de ce ar trebui să iei timp din programul tău încărcat pentru a face acest lucru.

Casele de țară sunt destinate locuirii, nu doar privirii. Ideea este că sunt locuri în care oamenii se pot întâlni fără nicio distragere a atenției, se pot relaxa și pot petrece timp de calitate cu familia și prietenii în liniște.

design interior
Cum să-ți decorezi casa de țară cu sfaturi de design interior pentru weekend. Sursa foto

Decorarea casei tale de la țară nu este doar o modalitate de a-ți face casa mai confortabilă și mai frumoasă, dar te ajută și să trăiești la țară. Nu este vorba doar de adăugarea de mobilier, plante și flori. Este vorba de a aduce exteriorul înăuntru și de a face exteriorul să se simtă ca acasă.

Alegerea de a-ți decora casa de țară poate fi o decizie foarte personală. Și de aceea ar trebui tratată ca atare. Nu doar decorați o cameră sau două, ci și creați un întreg spațiu de locuit în jurul vostru, care vă va ajuta să vă simțiți în pace cu natura.

Ce tendință de decorare a casei de țară ar trebui să urmați?

Un design de casă în stil rustic este o tendință populară care este adesea văzută în multe țări din întreaga lume. Acest stil a fost popular de zeci de ani, dar a câștigat popularitate în ultimii câțiva ani.

Tendințele în designul casei în stil rustic sunt de obicei caracterizate de suprafețe din lemn, piatră și metal. Există, de asemenea, o mulțime de texturi și modele care se găsesc de obicei în natură, cum ar fi scoarța de copac, mușchiul și frunzele.

endințele de amenajare a caselor în stil rustic câștigă popularitate în decorarea casei de țară. Se caracterizează prin pereți din lemn și piatră și materiale naturale, cum ar fi argila, piatra și lemnul.

Unele dintre tendințele de design interior pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când vă decorați casa de la țară includ:

 • – Folosind culori neutre, cum ar fi gri, maro și negru, pentru a crea un efect calmant în camera de zi.
 • – Folosind materiale naturale cum ar fi argila, piatra sau lemnul pentru a da casei tale un aspect rustic.

5 pași pentru a planifica un design interior perfect pentru o casă de țară

Pentru a crea designul interior perfect pentru casa dvs. de țară, ar trebui mai întâi să vă decideți asupra stilului general și apoi să planificați aspectul camerei dvs.

Deoarece plănuiți să locuiți în acest spațiu pentru o lungă perioadă de timp, este important să creați un plan care să fie nu numai funcțional, ci și plăcut din punct de vedere estetic.

Iată cinci pași care vă vor ajuta să planificați un design interior perfect pentru casa dvs. de țară:

 1. – Luați în considerare ce fel de stil de viață doriți să trăiți în acest spațiu? – Decideți asupra stilului general al casei dvs. și alegeți culori, mobilier și decor.
 2. – Planificați modul în care va fi utilizată fiecare cameră și gândiți-vă la ce mobilier practic trebuie inclus în fiecare cameră.
 3. – Alegeți mobilier și decorațiuni care se vor completa reciproc
 4. – Luați în considerare de cât spațiu de depozitare aveți nevoie, precum și unde va fi amplasat în raport cu alte încăperi
 5. – Asigurați-vă că este bine ventilată, pentru a nu deveni prea cald sau prea rece

Concluzie: fă-ți căminul de la țară să se simtă ca acasă cu aceste sfaturi simple de design interior

Există o anumită magie care vine cu viața la țară. O poți simți când te uiți pe fereastră și vezi dealurile ondulate, spațiile larg deschise și aerul curat.

Cheia pentru a vă face casa să se simtă ca o casă de țară este să creați un spațiu care să reflecte acest sentiment. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să începeți călătoria către crearea unei scheme de design interior care să vă facă să vă simțiți în pace cu natura.

Ideile de decorare rustică sunt perfecte pentru cei care doresc să creeze o atmosferă caldă și confortabilă în casa lor, fără a compromite stilul sau confortul.

Decorarea casei de la țară este diferită de ideile obișnuite de decorare. Nu este vorba despre a ieși din plin cu cele mai recente tendințe și stiluri. Este mai mult despre crearea unui sentiment de căldură și confort în casa ta.

Ideea de amenajare a casei de țară este să vă facă casa să se simtă ca un loc în care vă puteți relaxa și relaxa. Vrei să te asiguri că are un stil rustic, dar totuși se simte ca propriul tău spațiu personal. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea de culori neutre, mobilier și accesorii care sunt confortabile pentru dvs. Unele dintre aceste sfaturi includ:

 • – Folosirea de materiale naturale precum lemn, piatra, gresie etc
 • – Texturi contrastante, texturi rustice și culori calde, cum ar fi maro, portocaliu ars și bej
 • – Având un plan de etaj deschis
 • – Elemente naturale precum plantele, florile și copacii
 • – Un șemineu sau un șemineu cu o șemineu care poate dubla ca depozit
Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.