Top 3 centrale Viessmann pe care să le alegi pentru casa ta

Dacă ești în căutare de centrale termice de înaltă performanță, cu funcționalități de ultimă oră și o eficiență energetică optimă, atunci ai ajuns în locul potrivit. Ne-am propus să îți prezentăm un top al celor mai bune trei centrale termice Viessmann – alegere clienților, cu scopul de a te ajuta să faci alegerea cea mai potrivită pentru nevoile tale.

În acest top, am inclus centrale termice Viesmann, care a investit masiv în cercetare și dezvoltare pentru a crea echipamente de încălzire care să fie nu doar durabile și fiabile, dar și ușor de utilizat și eficiente din punct de vedere energetic.

Top 3 centrale Viessmann pe care să le alegi pentru casa ta de pana la 200 mp

Viessmann Vitodens 050 B0KA 32 Kw este o centrală termică în condensatie, multifuncțională (funcționând atât pentru încălzire, cât și pentru apa caldă menajeră) și pe gaz sau GPL. Tranzitia între gazul natural și GPL se face automat, fără necesitatea unor duze suplimentare, oferind flexibilitate și comoditate în funcționare.

Această centrală este echipată cu noul arzător MatriX-Plus, ce se distinge prin funcționare eficientă, reducerea poluării și a zgomotului. Suprafața arzătorului, realizată din oțel inoxidabil, este rezistentă la temperaturi înalte, garantând fiabilitatea și performanța pe termen lung.

Viessmann Vitodens 050 B0KA beneficiază de controlul Lambda Pro, un sistem avansat care asigură o ardere curată și eficientă. Schimbătorul de căldură Inox-Radial, realizat din oțel inoxidabil rezistent la coroziune, este inima cazanului, transformând eficient energia în căldură.

Datorită platformei electronice noi, centrala are o interfață WLAN integrată, ce permite conectarea directă la Internet. Cu ajutorul aplicației ViCare, utilizatorii pot opera și monitoriza centrala într-un mod simplu și intuitiv. Aceasta oferă informații despre starea de operare a sistemului de încălzire, programe de timp pentru încălzire și prepararea apei calde, și ajută la economisirea energiei.

Centrala termică Viessmann Vitodens 050 B0KA 32 kW are caracteristici impresionante: o putere nominală de căldură de la 3,2 până la 32 kW, un randament normat de până la 98% (Hs), un domeniu de modulare de până la 1:8 și o pompă de circulație cu eficiență ridicată. Are un display de stare prin Lightguide, iar în funcție de generatorul de căldură, se afișează pe display un punct alb.

Pe lângă aceste caracteristici, centrala termică Vitodens 050 B0KA are patru moduri de funcționare: funcționare comandată de temperatura exterioară, funcționare în regim constant, funcționare cu regulator de temperatură de ambianță și funcționare comandată de temperatura de ambianță cu regulator Open-Therm.

Datele tehnice ale centralei termice Viessmann Vitodens 050 B0KA 32 kw arată performanța acestui echipament: o putere nominală la 50/30°C de 3,2-32 kW, la 80/60°C de 2,9-29,3 kW, un consum maxim de gaz natural de 3,69 Nm3/h și un debit a.c.m. de 17 l/min (la dT=35 K). Dimensiunile sale sunt de 300 x 400 x 700 mm, iar greutatea este de 37 kg. Cu o clasă energetică A, un nivel de zgomot de 31,9 dB(A) la sarcină parțială, respectiv 53 dB(A) la funcționare pe apă caldă și o putere electrică consumată de 113 W, acesta este un model economic și eficient pentru nevoile de încălzire și apa caldă menajeră.

În concluzie, Viessmann Vitodens 050 B0KA 32 Kw este o centrală termică în condensatie de înaltă performanță, cu o multitudine de caracteristici și funcționalități care o face ușor de operat și extrem de eficientă.

Viessmann Vitodens 111-W tip B1LF

Centrala termică în condensație cu boiler incorporat Viessmann Vitodens 111-W tip B1LF se distinge prin caracteristicile sale tehnice de înaltă performanță, menite să asigure un confort termic de excepție. Funcționând pe bază de gaz, această centrală murală dispune de o putere de 32 kW și oferă avantajul economisirii spațiului în cadrul locuinței.

Arzătorul MatriX-Plus cu care este echipată centrala optimizează procesul de ardere, minimizând emisiile de noxe și reducând zgomotul. În acest fel, centrala termică Viessmann nu numai că încălzește eficient locuința, ci contribuie și la protejarea mediului înconjurător prin emisiile reduse de gaze nocive.

Un alt atu important al acestei centrale termice este automatizarea digitală cu interfața WLAN integrată, care permite controlul facil al sistemului de încălzire prin intermediul aplicațiilor Viessmann. Aceasta asigură o comunicare fluentă între utilizator și centrală, oferind posibilitatea reglării parametrilor de funcționare într-un mod cât mai intuitiv și eficient.

Viessmann Vitodens 111-W tip B1LF include în pachetul de livrare un sistem complet de evacuare a gazelor arse și de admisie a aerului, compus dintr-un racord pentru peretele exterior și un cot de 87 de grade. Aceasta configurare asigură o ventilație optimă și o funcționare sigură și eficientă a centralei.

Pe scurt, centrala termică în condensație cu boiler incorporat Viessmann Vitodens 111-W tip B1LF reprezintă o soluție modernă și performantă pentru încălzirea locuințelor și producerea de apă caldă menajeră. Cu un randament ridicat, un consum redus de energie și o funcționare silențioasă, acest model se aliniază la standardele înalte ale producătorului german, fiind recunoscut pentru durabilitatea și eficiența sa excepțională.

Centrala termică Viessmann Vitodens 100-W 32 kW combi, tip B1KF

Centrala termică în condensație Viessmann Vitodens 100-W 32 kW combi, tip B1KF, este o soluție modernă și eficientă pentru încălzirea locuinței și prepararea apei calde menajere în regim instant. Această centrală, cu o putere de 32 kW, se bazează pe combustibil gazos și ardere în tiraj fortat, oferindu-ți o funcționare eficientă și sigură.

Designul său compact permite montarea murală, economisind astfel spațiu în locuința ta. În plus, centrala Vitodens 100-W este echipată cu arzătorul MatriX-Plus, un element de tehnologie avansată care asigură o ardere mai eficientă și reduce emisiile de noxe și zgomotul.

Componenta pachetului dedicat acestei centrale termice include o automatizare digitală cu interfață WLAN integrată. Aceasta permite comunicarea facilă cu aplicațiile Viessmann, permițându-ți să controlezi și să monitorizezi funcționarea centralei termice în mod intuitiv și eficient.

De asemenea, pachetul include un sistem de evacuare gaze arse și admisie aer 60/100. Acest sistem este compus dintr-un racord pentru peretele exterior și un cot de 87 de grade, asigurând o evacuare sigură a gazelor arse și o admisie eficientă a aerului, pentru o funcționare optimă a centralei termice.

În concluzie, centrala termică în condensație Viessmann Vitodens 100-W 32 kW combi, tip B1KF, oferă performanță, eficiență și durabilitate în același timp. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc un sistem de încălzire de înaltă calitate, care să asigure confortul termic optim în locuința lor. Cu Viessmann, beneficiezi de o experiență vastă în domeniul încălzirii, de tehnologie avansată și de un design care se potrivește perfect în orice casă.

Sursa foto: proprie.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *