Cum alegem cel mai bun gel de construcție unghii?

Într-o lume în care aspectul fizic și îngrijirea personală au devenit extrem de importante, tehnicienii de unghii și saloanele profesionale joacă un rol principal în starea noastră de spirit.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale serviciilor oferite de acești profesioniști este utilizarea gelurilor de calitate pentru realizarea manichiurilor pe care le îndrăgim atât de mult. Așadar, există o multitudine de elemente pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îți refaci stocul de geluri de unghii.

Compoziția gelului

Gelurile de calitate sunt compuse din ingrediente sigure și non-toxice, care nu provoacă iritații ale pielii sau alte reacții adverse. Este esențial ca produsele pe care le achiziționezi să nu conțină substanțe nocive care pot avea efecte grave.

Consistența și vâscozitatea gelului

Gelurile de unghii ar trebui să aibă o consistență omogenă și o vâscozitate potrivită pentru a fi ușor de aplicat pe unghii. Această caracteristică îți va permite să creezi manichiuri cu un aspect uniform și neted, fără pete sau imperfecțiuni.

Rezistența ridicată a produsului

Alte două elemente esențiale în menținerea unui aspect impecabil al unghiilor pentru o perioadă îndelungată sunt și rezistența și durabilitatea gelului pe care îl utilizezi. Un produs de calitate trebuie să aibă o rezistență ridicată la fisurare, zgârieturi și exfoliere, asigurând-te astfel că manichiura va arăta impecabil timp de câteva săptămâni.

Timpul de uscare

Un gel bun trebuie să se usuce rapid sub acțiunea lămpii UV sau LED, astfel încât să nu se întărească prea devreme sau prea târziu. Cu un astfel de produs realizarea unor modele complexe și detaliate nu va mai fi o provocare, și vei reuși să economisești timp de la o clientă la alta.

Flexibilitatea

Pentru că este vorba despre un produs care se aplică direct pe unghii, este necesar ca acesta să se adapteze mișcărilor naturale ale acestora. În acest mod se previne fisurarea și exfolierea gelului, asigurând-se în același timp durabilitatea și aspectul estetic al manichiurii.

Gama de culori și finisaje

Un alt criteriu esențial în alegerea gelurilor este diversitatea de culori și finisaje disponibile. În calitate de tehnician, va trebui să ai la dispoziție o gamă largă de nuanțe și efecte, precum cele mate, sidefate, metalice sau cu sclipici, pentru a răspunde cerințelor și gusturilor diferitelor cliente. Astfel, vei putea oferi manichiuri personalizate și creative care să atragă și alte persoane către serviciile tale.

Ușurința în îndepărtarea gelului

Îndepărtarea gelului de pe unghii trebuie să fie un proces simplu și rapid, care să nu provoace daune unghiei naturale. Un gel ar trebui să se poată îndepărta ușor cu ajutorul unei pile speciale sau prin înmuierea într-o soluție special creată. Acest aspect este important atât pentru confortul clientului, cât și pentru eficiența ta în salon.

Raportul calitate-preț

Un alt criteriu important în alegerea gelurilor de unghii este raportul calitate-preț pentru că, deși produsele de calitate superioară pot avea un cost mai mare, investiția se justifică prin beneficiile pe care le oferă: rezistență și durabilitate sporită, aspect estetic deosebit și siguranță în utilizare. Așadar, este important ca tehnicienii de unghii să aleagă produse care oferă un echilibru perfect între cost și performanță.

Astfel trebuie să alegi produse profesionale de manichiură care să ofere siguranța, confortul și rezistența unghiilor. Așteptările tale în procesul de construcție a unghiilor de salon cu gel pot fi întâlnite folosind produsele de marca Pearl Nails.

Polyacryl Gel marca Pearl Nails îmbină, într-o formulă inovatoare, beneficiile gelului și rezistenta acrilului, fiind foarte ușor de folosit.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *