Cum se curata canapele din material textil pas cu pas

Datorita texturii si a senzatiei confortabile, canapelele din material textil sunt o alegere populara. Insa este necesara o atentie sportita atunci cand vine vorba de spalare sau igienizare. Este important sa luati masurile de precautie pentru a va asigura ca piesa de mobilier este curatata si intretinuta corespunzator.

Cum se curata canapele din material textil pas cu pas

Datorita texturii si a senzatiei confortabile, canapelele din material textil sunt o alegere populara. Insa este necesara o atentie sportita atunci cand vine vorba de spalare sau igienizare. Este important sa luati masurile de precautie pentru a va asigura ca piesa de mobilier este curatata si intretinuta corespunzator.

Primul pas in curatarea unei canapele din material textil este sa indepartati praful si resturile care s-ar fi putut acumula. Acest lucru se poate face fie cu o perie cu peri moi, fie cu un aspirator. Este important de evitat utilizarea materialelor dure care pot deteriora materialul. Odata ce praful a fost indepartat, urmatorul pas este sa inlaturati petele existente de pe tapiterie.

Este important sa curatati petele de pe canapea cat mai curand posibil pentru a evita ca acestea sa patrunda in material. Din acest motiv, se recomanda sa aveti la indemana o solutie speciala pentru curatarea petelor. Cand aplicati solutia, este important sa folositi o carpa alba sau incolora pentru a evita orice eventuala decolorare a tesaturii. Se recomanda aplicarea solutiei cu miscari circulare pe zona afectata. Asigurati-va ca testati solutia pe o zona neobservata a canapelei pentru a va asigura ca nu va deteriora materialul.

Curatarea canapelei cu solutii si apa nu este recomandata foarte des, ci periodic. Curatarea excesiva cu apa si solutii poate deteriora tesatura, lasand-o casanta si facandu-o sa se rupa. Cand curatati o canapea din material textil, este important sa acordati atentie instructiunilor producatorului de pe eticheta canapelei. Acest lucru va oferi informatii pretioase despre tipul de tesatura si metodele de curatare adecvate.

Este important sa fiti deosebit de atenti atunci cand curatati textilele delicate. Canapelele din material textil necesita mai multa atentie la spalare si igienizare datorita texturii lor.  

Daca nu va simtiti confortabil sa va curatati singur canapeaua sau aveti o sarcina de curatare mai complexa, cel mai bine este sa apelati la o companie specializata in curatarea canapelelor care sa se ocupe de curatanie in locul dvs.

Cand vine vorba de pretul solicitat de o astfel de firma pentru curatarea canapelei, acesta poate varia in functie de tipul de material textil folosit – la Atelierul de Curatenie preturile incep de la 99 lei / canapea.

In Bucuresti, exista multe firme de curatenie cu renume care ofera preturi accesibile pentru serviciile lor. Aceste companii au echipamentul si cunostintele necesare pentru a va curata canapeaua eficient, folosind solutiile de curatare adecvate tipului de tapiterie pe care o are canapeaua dumneavoastra. De asemenea, au experienta de a recunoaste nevoile specifice ale fiecarei canapele si pot oferi solutii personalizate de curatare pentru a se asigura ca mobilierul dvs. este curatat si intretinut corespunzator.

Recomandarea noastra: Atelierul de CuratenieCuratare Canapele Bucuresti, 0737.590.634 – o firma ce ofera servicii de curatare canapele in Bucuresti si in toate localitatile din judetul Ilfov (precum Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari). Profita de SUPER OFERTA de pret la curatare canapele! In aceasta luna, firma va ofera si o reducere de 10% pentru orice curatare de canapele si saltele la domiciliu!

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *