Implementarea stilului rustic intr-o constructie – design, calitate si eleganta

Elementele definitorii ale designului interior din zilele noastre se circumscriu unor principale abordari: modernism respectiv, rustic. Batalia dintre aceste doua stiluri vine sa fie aprofundata de elementele de decor, de modul de realizare al peretilor si implicit, de modul in care constructia a fost realizata in sine. Astfel, inca de la proiectarea arhitecturala a unui spatiu este indicat ca proprietarii sa aiba minime cunostinte in ceea ce priveste orientarea stilistica a constructiei pentru ca ulterior sa realizeze o consonanta cu stilul interior.

Pentru iubitorii de rustic, de elemente traditionale de interior, de natura si specificitate, modul de realizare al peretilor poate fi infrumusetat cu tehnici de placare lambriu lemn, o tehnica des intalnita in cabane si case de vacanta dar chiar si in locuintele care doresc sa fie cu un pas mai aproape de rafinamentul naturii. Indiferent de stilul pe care doriti sa il abordati in locuinta, placarea peretilor cu lambriu lemn de calitate se poate integra prin excelenta atat in stilul contemporan modern cat si in cel rustic, elementele de decor suplimentare avand in acest caz un rol suplimentar pentru statuarea stilului abordat.
Ce trebuie sa stii pentru integrarea corecta a elementului „lambriu lemn” in casa ta
Iubitorii de modernism, in special cei care doresc implementarea unui stil scandinav sau contemporan, sunt deseori reticenti la integrarea unui lambriu lemn pe pereti fiindca ei considera ca acesta poate transmite ideea de rustic. Total gresit! Modul fin in care este realizat lambriu lemn, din cherestea atent selectata si rindeluita, poate oferi oricarei locuinte, indiferent ca este pozitionat in interior sau exterior, amprenta bunului gust si al echilibrului. Cu ajutorul unor specialisti in montaj lambriu lemn puteti obtine un efect magnific in camerele dumneavoastra, cu precadere in living sau sufragerie, acolo unde corpurile de iluminat centrale isi propaga lumina spectral pe lambriu lemn. Frumusetea finisajelor, a imbinarilor perfecte pe modelul in forma de V se substituie cu usurinta stilului dorit inspre proiectare, indiferent de influenta acestuia.
Calitate superioara si atmosfera unica prin placare cu lambriu lemn
Calitatea unei atmosfere este redată de piesele pe care le utilizați pentru decorarea pereților și implicit, stabilirea unor nuanțe care să se armonizeze. Cu ajutorul montajului unui lambriu lemn vei putea obține o atmosferă caldă, care să denote armonie. Calitatea garantată a lambriului fabricat din lemn donotă din rezistența acestuia și modul în care este lucrat pentru a evidenția un produs finit rezistent și care încântă din punct de vedere vizual.
Cu ajutorul proiectarii pieselor de lambriu lemn casa dumneavoastra poate avea stilul si atmosfera pe care o doriti, amenajarile interioare fiind una dintre piesele de gust care poate infrumuseta un spatiu. Printre principalele avantaje pe care le puteti maximiza atunci cand implementati lambriul fabricat din lemn in casa dumneavoastra se numara aspectul de maxima eleganta, nivelul ridicat de durabilitate, izolarea caldurii in interior, posibilitatea de amplasare in toate tipurile de camere, intretinere usoara cu ajutorul solutiilor special create. In functie de nuanta dorita de lambriu, comandarea acestuia la firmele specializate in domeniu trebuie sa tina cont atat de cantitatea dorita cat si de aspecte de design. Fiindca indicatorul „calitate” este un factor prioritar in aproape orice context care implica o achizitie, alegerea lambriului trebuie sa implice un binom intre preferintele clientului respectiv, procesul de fabricatie in sine din perspectiva etapizarii.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *