25 mesaje zi de nastere copii care vor arăta dragostea față de copilul tău

Care sunt elementele esențiale ale unui mesaj de la mulți ani?

Mesajul de ziua de naștere este cea mai importantă parte a unei sărbători de naștere. Este o oportunitate de a sărbători viața cuiva și de a exprima cât de mult este iubit. Află mai jos 25 idei de mesaje zi de nastere copii pentru dragul tău copil.

Cel mai important element al unui mesaj de la mulți ani este sinceritatea. Un mesaj sincer de la persoana care l-a trimis îl va face pe destinatar să se simtă special și iubit.

Al doilea cel mai important element al unui mesaj de la mulți ani este simplitatea. Cu cât sunt mai simple și mai puține cuvinte, cu atât mai bine va fi pentru receptor să le citească și să înțeleagă ceea ce încerci să transmiți în mesajul tău. Vezi si alte ghiduri si sfaturi in categoria corespunzatoare.

Mesaje zi de nastere copii care te vor inspira să fii cel mai bun sine al tău

 1. Fetița mea, ești lumina vieții mele și te iubesc atât de mult! La multi ani!

 2. La multi ani baiatul meu! Fie ca această zi să fie plină de bucurie și fericire la fel ca zâmbetul tău!

 3. Să ai o zi minunată, îngerașul meu.

 4. „Sper ca ziua ta să fie dulce ca un tort!”

 5. „La mulți ani persoanei mele preferate din întreaga lume”.

 6. “Tu ești soarele meu, singurul meu soare. Mă faci fericit când cerul este gri.” -Franklin D. Roosevelt

 7. „În fiecare zi mă trezesc la o nouă aventură cu tine în viața mea și nu voi înceta să te iubesc.” -Gwendolyn Brooks

 8. La multi ani copilul meu, sper ca aceasta zi sa fie la fel de grozava ca tine!

 9. Astăzi ești cu un an mai mare, așa că hai să facem ziua de azi mai specială!

 10. “Astăzi este o zi specială pentru că este ziua ta! Este o zi în care putem sărbători toate lucrurile minunate despre tine și ceea ce te face unic. Azi este o zi pentru a fi fericit pentru că te iubesc!”

 11. „Ești atât de special pentru mine, la fel ca toți ceilalți copii ai mei”.

 12. “Crești atât de repede! Sunt atât de mândru de tot ce ai realizat.”

 13. „Oricât de mare sau mic, știu că vei fi mereu copilul meu mic!”

 14. Draga copila mea, sper ca astazi este ziua ta. Mă faci mereu să zâmbesc și să râd și sunt atât de mândră de tine. Te iubesc atat de mult! La multi ani!

 15. Dragă băiatul meu, astăzi este o zi specială pentru tine pentru că este ziua ta. Ai adus bucurie în viețile noastre cu râsul și bunătatea ta. Așadar, să sărbătorim împreună această zi petrecând timp unul cu celălalt, urmărind un film sau jucând jocuri. La multi ani!

 16. La multi ani copilul meu, ma bucur ca te-ai nascut. Sunt mândru de tot ce ai realizat și abia aștept să văd ce îți rezervă viitorul.

 17. La multi ani baiatul meu, sper ca aceasta zi sa fie plina de nimic altceva decat bucurie si fericire pentru tine. Ești o binecuvântare și o sursă de inspirație pentru mine în fiecare zi.

 18. La mulți ani fetița mea, sper ca astăzi să fie plină de dragoste și bucurie la fel de mult ca în ultimii 18 ani!

 19. La multi ani baiatul meu! Ai crescut atât de mult de anul trecut și nu-mi vine să cred. Ești un băiat atât de mare acum și sunt atât de mândră de tine!

 20. La multi ani fetita mea! Acum devii atât de mare, dar încă îmi amintesc când erai doar un copil. Crești prea repede și abia aștept să văd ce lucruri uimitoare urmează pentru tine

 21. La multi ani copilul meu! Sper să ai o zi minunată și să te bucuri de tot ce îți iese în cale!

 22. La multi ani Copilul Meu! Tu ești micul meu înger care îmi luminează viața și mă face să mă simt atât de specială în fiecare zi. Sper să aveți o zi minunată și să vă bucurați de toate cadourile voastre.

 23. La mulți ani fetița mea! Devii din ce în ce mai frumoasă în fiecare an și mă bucur atât de mult că ai fost în viața mea atât de mult timp. Sper să aveți o zi minunată și să vă bucurați de toate cadourile voastre.

 24. La multi ani copilul meu! Ziua în care ai venit pe această lume a fost o rază de soare în viața noastră. Tu ești lumina întunericului nostru, speranța disperării noastre și bucuria durerilor noastre. Vă iubim din toată inima și abia așteptăm mulți ani de fericire împreună.

 25. La multi ani baiatul meu! Sosirea ta pe lume a fost o binecuvântare care ne-a adus atât de multă fericire. Tu ești cel care ne face să râdem atunci când suntem dezamăgiți, care ne face să plângem când suntem fericiți și ne face să ne simțim atât de iubiți în fiecare zi.

Cauți mesaje de dragoste sau descrieri scurte despre iubire, prieteni sau viata? Viziteaza I Love You pentru mai multe idei.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.