Ce sa luati în considerare atunci cand cumparati o cutii din lemn pentru aranjamentele dvs. florale

Introducere

Alegerea unei cutii din lemn potrivite pentru aranjamentele tale florale poate fi o sarcină dificilă. Mergi cu o cutie simplă sau una care are un design unic pe ea? Există mulți factori de care trebuie să luați în considerare atunci când decideți care este cel mai bun pentru dvs.

Ce fel de flori vei păstra? Dacă sunt tipuri delicate sau sezoniere, atunci poate că cel mai bine ar fi să iei o cutie decorativă din lemn care să nu fie prea mare și ornamentată, astfel încât să nu riști să strici florile.

Ai vreo alergie? Dacă da, atunci cel mai bine ar fi să evitați orice cutie care a fost folosită înainte și să cumpărați altele noi.

Preferi o cutie simplă sau una cu un design interesant pe ea? Acesta este ceva care depinde de preferința personală și ar trebui să depindă de tipul de aranjament și de ce va arăta bine în spațiul în care vor fi expuse.

Cum să alegi cea mai bună cutie de lemn pentru flori

O cutie de flori din lemn poate fi folosită pentru a crea un aranjament frumos de flori. Dar pe care ar trebui să o alegi? Răspunsul depinde de nevoile și bugetul dumneavoastră.

Există multe tipuri diferite de cutii de flori din lemn disponibile pe piață. Unele sunt realizate cu materiale de înaltă calitate, iar altele nu, dar toate au propriile lor caracteristici unice care le-ar putea face cea mai bună alegere pentru tine.

Primul lucru de luat în considerare este dimensiunea aranjamentului dvs. floral. Daca iti doresti un aranjament care sa reziste mult timp, atunci cel mai bine este sa cumperi o cutie mare care sa incape in mai multe flori decat una mai mica. Dar dacă scopul tău este să creezi un aranjament pentru o singură zi, atunci s-ar putea să vrei să cumperi o cutie mai mică, deoarece va fi mai ușor și mai ieftin de înlocuit atunci când se ofilește.

Un alt factor este dacă intenționați sau nu să plantați ceva în cutie după utilizare sau doar să îl folosiți ca decor în timpul ocaziilor speciale precum nunți sau petreceri. Dacă intenționați să păstrați aranjamentul ca decor, atunci cel mai bine este să alegeți o cutie mai mică, care să conțină doar flori. Luând în considerare dimensiunea și tipul aranjamentului floral, puteți decide ce dimensiune cutie de flori să cumpărați.

cutii din lemn

Cutii de flori din lemn versus recipiente de flori din plastic

Cutiile din lemn pentru aranjamente florale sunt o modalitate populară de a crea un aranjament frumos de flori. Ele vin în multe forme și dimensiuni diferite și pot fi găsite la majoritatea florarilor sau magazinelor de artizanat.

Cutii de flori din lemn:

– Cutia de flori din lemn este o modalitate excelentă de a crea un aranjament de flori cu un efort minim

– Cutiile din lemn sunt adesea disponibile la magazinele de artizanat, florarii și magazinele specializate

– Este important să achiziționați cutia de dimensiune potrivită pentru tipul de flori pe care doriți să le utilizați

Citește și Idei de amenajare pentru a decora exteriorul casei tale

– O cutie de lemn va rezista ani de zile dacă este îngrijită corespunzător

– Opțiunile de design sunt nesfârșite! Le puteți picta sau adăuga decorațiuni după cum doriți.

Te invităm să citești mai mult pe site-ul celor de la Wooden Lamp, in acest articol: Diferitele tipuri de cutii pentru flori disponibile și cum să o alegeți pe cea potrivită pentru casa dvs.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *