Oferă un plus de personalitate fiecărei camere cu decorațiunile potrivite

Dacă vrei și tu să știi cum să te ”joci” frumos cu astfel de elemente de decor, am pregătit pentru tine câteva amănunte pe care le-ai putea găsi utile, mai ales dacă spațiul pe care îl ai la dispoziție nu este unul chiar foarte generos.

Nimic nu transformă mai mult o locuință într-un adevărat cămin pe care îl iubim cu toții cum o fac decorațiunile potrivite. Un mic astfel de detaliu schimbă cu totul aspectul camerei, indiferent că ne referim la living, dormitor, cameră de baie sau bucătărie. Dacă vrei și tu să știi cum să te ”joci” frumos cu astfel de elemente de decor, am pregătit pentru tine câteva amănunte pe care le-ai putea găsi utile, mai ales dacă spațiul pe care îl ai la dispoziție nu este unul chiar foarte generos.

Camera de zi si decoratiunile interioare potrivite

Este locul unde îți primești oaspeții, unde vă adunați toți cei ai casei după o zi grea. În același timp, este camera care reflectă, prin tot ceea ce o cuprinde, personalitatea celor care locuiesc acolo. Chiar și în condițiile în care avem de a face cu o cameră mică, asta nu trebuie să te descurajeze, pentru că decorațiunile potrivite o vor face să iasă din anonimat. În primul rând, piesele de mobilier trebuie alese în așa fel încât să nu ocupe mult spațiu, dar să nu se renunțe la ideea de confort și aspect estetic. Cel mai bine este să apelezi la mobilierul multifuncțional, care îți permite să jonglezi mult mai ușor cu spațiul. Și un mic truc de efect, pe care l-am aflat de la specialiști: cât mai multă lumină naturală, dar și piese de mobilier cu picioare înalt într-o astfel de cameră oferă iluzia că este mult mai spațioasă decât în realitate. Cât despre decorațiuni, ramele foto sunt mereu bine venite, la fel și ceasurile de interior sau vazele și tablourile, iar pe cele mai frumoase noi le-am găsit la gimina.ro.

Dormitorul

Da, oaza ta de relaxare, locul unde îți încarci bateriile și unde poți să simți cu adevărat ce înseamnă plăcerea unui loc doar al tău! Dormitorul matrimonial sau cel al juniorului familiei, chiar și atunci când nu excelează în dimensiuni, nu trebuie să fie un spațiu impersonal, în care să se regăsească doar piesele de mobilier și atât. Fiecare centimetru contează, știm asta, dar cum ai putea să numești cămin o locuință în care nu se găsește măcar un element de décor? Acest lucru este cu atât mai mult valabil în cazul dormitorului, unde avem nevoie de acele decorațiuni care nu încarcă locul, ci îi oferă personalitate. O veioză interesantă schimbă complet aspectul camerei, iar o statuetă modern cuplu cu inimă pe care o găsești tot la gimina.ro va face dormitorul matrimonial să devină inima casei. După cum vezi, decorațiunile potrivite chiar fac acea schimbare despre care îți ziceam. Și, pentru că mai sus ți-am oferit un truc de la specialiști, mai avem și acum unul: optează pentru culori deschise, pentru că se potrivesc de minune cu orice stil, dau impresia de spațiu și sunt ușor de accesorizat.   

Bucătăria

Oricât de mult ne-ar plăcea o bucătărie precum în filme sau în reviste, realitatea de contrazice de multe ori. Cu toate acestea, decorațiunile potrivite își pun și aici amprenta. Optează pentru piese de mobilier minimaliste, multifuncționale, iar ca obiecte de decor, o vază cu flori ori poate unele ghivece în care să plantezi multe plante aromatice sunt perfecte. Oferă și un plus de ”ceva” spațiului, iar plantele oferă un gust mai bun preparatelor pe care le pregătești cu drag pentru toți cei ai casei.

Baia

Nici de această dată lucrurile nu se complică prea mult. Rămâi pe stilul minimalist, eventual optează pentru o cabină de duș și nu o cadă, iar un mic ghiveci cu o floare care iubește umezeala va transforma complet acest spațiu.

Locul unde găsești toate decorațiunile potrivite

Nu mai este cazul să cauți decorațiunile potrivite într-o mulțime de locații. Le găsești pe toate pe gimina.ro, rezultatul a peste 20 de ani de experiență în domeniu. În anul 2001, o echipă de entuziaști din Sebeș, Alba, a creat un magazin fizic pentru că și-au dorit să ofere celor interesați posibilitatea de a găsi mai ușor obiecte de decor aparte, pline de personalitate, care să le completeze perfect decorul, exact pe gustul lor sau să poată afla oricând un cadou inedit pentru orice ocazie. De atunci și până în prezent, evoluează în fiecare zi pentru a deveni din ce în ce mai buni pentru clienții lor. Aici găsești de fiecare dată elemente de decor pe care nu le găsești ușor, deosebite și atractive pentru toate gusturile, pentru că iubesc unicitatea și diversitatea.

Anul 2020 a marcat și prezența în mediul online, pentru a putea fi alături și de cei din alte județe care caută decorațiunile potrivite pentru casa proprie sau cadouri de poveste în mediul online. Și un mic amănunt, de final, ai parte de o reducere de 10% cu codul promoțional: fidel10, care poate fi folosit doar o singură dată! Intră chiar acum și comandă tot ce îți dorești!

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *