Noua tendință de iluminare interioară inteligentă și cum poate schimba modul în care trăiești

Noua tendință de iluminare inteligentă schimbă modul de viață al oamenilor. Există multe motive pentru această nouă tendință. Unele dintre cele mai populare sunt că economisesc energie și bani la facturile de utilități, ajută la crearea unui mediu mai sănătos prin adaptarea la condițiile de lumină ambientală și pot fi chiar controlate de la distanță.

Iluminatul inteligent de interior devine din ce în ce mai popular la locul de muncă. Unele companii le folosesc atunci când trebuie să genereze conținut pentru un anumit subiect sau nișă. În timp ce agențiile digitale le folosesc pentru a genera tot felul de conținut pentru clienții lor.

Cea mai bună tehnologie de automatizare a locuinței pentru o iluminare inteligentă în casă

Există o mulțime de tehnologii de automatizare a locuinței pe care le puteți folosi pentru a vă controla casa din exterior. Cele mai populare sunt senzorii și becurile. Dar dacă vrei să ai o casă convenabilă, ce ar trebui să folosești?

Cel mai bun bec de automatizare a locuinței pentru casa ta inteligentă va depinde de ceea ce ai sau îți dorești în casă.

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune tehnologii de automatizare a locuinței, atunci nu căutați mai departe decât becurile LED.

Becurile cu LED sunt cel mai bun tip de bec de folosit atunci când vrei ca casa ta să fie o casă inteligentă. Ele oferă o mare varietate de caracteristici și o mulțime de beneficii pe care alte tipuri de lumini nu le oferă. Luminile LED economisesc până la 90% din consumul de energie. De asemenea, durează mai mult și au un spectru de culori mai natural. Ele oferă, de asemenea, funcții precum reglarea luminii și pot fi controlate de pe telefon cu o aplicație!

O casă inteligentă este o casă sau un apartament care are unele sisteme mecanice sau electronice care sunt conectate la Internet pentru control, monitorizare și management.

Ar trebui să iei în considerare mai întâi nevoile tale. Dacă doriți să vă puteți controla luminile de pe telefon, conectați-l cu Wi-Fi utilizând un hub pentru casă inteligentă. De asemenea, îl puteți conecta cu alte tehnologii, cum ar fi camere de securitate și încuietori.

Tendință de design interior de lux – Lumini LED

Luminile LED au devenit treptat noua tendință de interior atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale.

Sursele de lumină LED sunt o alegere excelentă de iluminat pentru orice spațiu, deoarece sunt versatile, durabile și eficiente din punct de vedere energetic.

Am văzut creșterea și scăderea anumitor tendințe de-a lungul anilor. O astfel de tendință este designul interior de lux cu lumini LED.

Luminile cu LED-uri sunt o parte importantă pentru a vă face casa să arate de lux și lux. Ele pot fi folosite în câteva moduri în acest scop:

Pandantive: iluminatul cu pandantiv devine din ce în ce mai popular și economisește spațiu datorită puterii sale mai mici și dimensiunilor mai mici. Aceste tipuri de lumini plutesc de obicei peste o masă sau o insulă de bucătărie. Pot fi atârnate de tavan sau atașate de un perete. De obicei, costă mai puțin de 400 lei, ceea ce le face bune pentru cei care doresc să cheltuiască pentru alte finisaje, dar nu pentru lumini.

Acest tip de lumină este adesea folosit ca lumină de accent, deoarece aruncă o strălucire moale în jurul ei fără

De asemenea, durează mai mult decât alte tipuri de lumină, așa că vor trebui înlocuite mai rar, ceea ce economisește bani pe termen lung.

Mai mult, LED-urile pot fi realizate în orice formă și dimensiune și vin cu diferite setări de temperatură de culoare care pot crea o stare de spirit perfectă!

iluminare inteligentă prin led

Eficacitatea tehnologiei LED și iluminare inteligentă în casa dvs

Becurile LED sunt foarte populare datorită eficienței energetice și a duratei de viață lungi.

Luminile LED sunt mai eficiente decât becurile tradiționale, economisind o mulțime de energie și bani la factura electrică. De asemenea, becul LED durează de până la 20 de ori mai mult decât becul mediu.

Becurile LED sunt surprinzător de ieftine. LED-urile folosesc mai puțină energie decât becurile incandescente, în ciuda costului lor inițial mai mare. Aceasta înseamnă că sunt cele mai ieftine de rulat pe termen lung, deoarece vor rezista cu mulți ani mai mult decât orice alt tip de bec.

Puteți găsi multe modele de becuri LED aproape în orice magazin specializat sau online, pe eMAG, Dedeman și mulți alții.

De asemenea, puteți găsi mai multe articole despre lumini interioare și exterioare aici.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.