Cele mai bune 10 culori pentru dormitoare mici

Știți ce au în comun cele mai populare 10 culori pentru dormitoare mici?

Cele mai populare 10 culori pentru dormitoare mici sunt alb, negru, bej, maro, albastru, verde, gri, violet, galben și roșu.

Dormitoarele mici sunt o provocare pentru a decora. Nu au spațiu pentru piese mari de mobilier și pot fi dificil de făcut să se simtă confortabil și primitor. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la visele tale de design pentru cameră. Iată câteva culori populare pentru dormitoarele mici, care vă vor ajuta să creați un spațiu frumos în încăpere de orice dimensiune.

Dacă sunteți în căutarea unui aspect ușor și aerisit, albul este o alegere perfectă de culoare, deoarece reflectă frumos lumina. De asemenea, ajută camera să se simtă mai mare decât este de fapt, deschizând toți pereții într-un spațiu luminos, fără colțuri sau spații întunecate în care să se ascundă. Albul este, de asemenea, o culoare ușor de asortat cu alte nuanțe dacă doriți o varietate fără a face întreaga cameră se simte prea ocupată sau copleșitoare. O altă opțiune grozavă este negru, care poate face orice, de la a oferi profunzime camerei, până la a aduce dramă și un sentiment de mister.

Negru

Negrul poate fi, de asemenea, o culoare grozavă pentru orice situație, deoarece este întotdeauna la modă și nu se va demoda niciodată. Unii oameni iubesc, de asemenea, să aibă culori îndrăznețe în spațiul lor, deoarece creează o energie care îi face pe oameni să se simtă mai vii. Culorile precum portocaliul sau verdele lime pot fi distractive, dar pot fi prea luminoase și distrage atenția pentru unele spații. O parte importantă a vieții într-un spațiu care nu seamănă prea mult cu un birou este adăugarea de textura. Textura poate varia de la lucruri precum perdele sau covoare până la orice vă puteți gândi. Încă te gândești care sunt cele mai bune culori pentru dormitoare mici?

A avea ceva interesant pe pereți, podele, mobilier sau chiar tavan va crea o atmosferă interesantă și va ajuta camera să pară confortabilă și primitoare. O modalitate rapidă de a adăuga textură acolo unde se simte natural este utilizarea materialelor inspirate din natură, cum ar fi sticle de loțiune care conțin ierburi sau lumânări votive cu câteva pietre.

Care sunt cele mai bune culori calde care arată bine pe nuanța pielii tale?

culori pentru dormitoare mici
culori pentru dormitoare mici

Culorile calde sunt asociate cu sentimente de confort și siguranță. Au, de asemenea, un sentiment de vitalitate, motiv pentru care sunt cel mai bine folosite în camerele în care oamenii petrec mult timp. Pot fi folosite în orice cameră, dar funcționează cel mai bine într-o cameră de zi sau bucătărie.

  • Roșu: Această culoare este perfectă pentru șeminee și bucătărie. Are o energie care poate fi revigorantă sau copleșitoare, în funcție de modul în care este folosită.
  • Portocaliu: Aceasta este o altă culoare caldă care este grozavă pentru bucătării, deoarece creează un sentiment de căldură și fericire. Poate fi folosit și ca culoare de accent pentru a adăuga interes altor zone ale casei.
  • Galben: O modalitate excelentă de a folosi această culoare este ca un perete de accent sau ca parte a unui design de tapet cu model pe un perete din camera pe care doriți să o faceți să vă simțiți vesel. si luminos.
  • Verde: Aceasta culoare este o culoare linistitoare si odihnitoare care poate fi folosita ca perete de accent intr-un dormitor sau o camera de zi. De asemenea, face un accent excelent pentru a completa alte culori din cameră, cum ar fi violet și albastru.
  • Albastru: O modalitate grozavă de a folosi această culoare este ca un perete de accent sau pe perne, cuverturi și covoare dacă aveți spațiu pentru ele. De asemenea, îl puteți folosi pentru a crea profunzime adăugându-l în spatele luminii.

Cum să utilizați reci și neutre în decorarea casei dvs.?

Există multe moduri de a folosi culori neutre și reci în decorul casei tale. Puteți să le amestecați împreună pentru a crea un spațiu cald și primitor sau să utilizați una ca culoare de accent pentru a adăuga puțin contrast.

Utilizarea culorilor neutre în designul interior nu este un concept nou. De fapt, există de secole și a persistat datorită versatilității și emoțiilor diferite pe care le evocă.

Culorile neutre vă permit să experimentați cu alte elemente de design fără să vă faceți griji în privința culorilor în conflict sau a copleșirii camerei cu prea multă culoare sau model.

De asemenea, este important de menționat că ideea de „neutru” este subiectivă, deoarece există multe nuanțe diferite de alb, crem, negru și gri care pot fi considerate neutre în funcție de nuanța și tonul cu care sunt amestecate.

Te invitam sa citesti si Avantajele și dezavantajele unui design interior modern

Teoria culorilor 101 – Ce combinație de culori ar trebui să folosesc și când?

Teoria culorilor este o componentă importantă a designului. Este studiul modului în care diferitele culori interacționează și lucrează împreună.

Teoria culorilor este un subiect complex, așa că cel mai bine este să începeți cu elementele de bază. Vom acoperi elementele de bază ale teoriei culorilor, ce combinații de culori ar trebui să utilizați și când ar trebui să le utilizați.

Teoria culorilor 101 – Ce combinație de culori ar trebui să folosesc și când? Te-am convins cu aceste culori pentru dormitoare mici?

Există multe tipuri diferite de combinații de culori pentru dormitoare mici care pot fi utilizate în funcție de rezultatul dorit în proiectul dvs. de design. Iată câteva recomandări de bază de urmat atunci când alegeți ce culori să folosiți:

  1. Alegeți culori care se completează reciproc
  2. Alegeți culori care sunt opuse pe roata de culori
  3. Alegeți culori neutre pentru fundal sau pentru a completa detalii în proiectul dvs. de design

Citeste si Crearea unui spațiu confortabil și elegant cu un covor alb pufos

Dacă încă nu te-am convins, atunci te invităm să citești și restul articolelor. Nu avem încă un articol pe care să ți-l reocmandăm pentru alte culori pentru dormitoare mici, insă cu siguranță găseși o multitudine de alte articole care să-ți inspire viziunea asupra vopsirii dormitorului tău.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. Pingback:Ce covoare se poarta in living? Cum să alegi covorul potrivit pentru camera ta de zi

  2. Pingback:Care este cel mai bun design exterior pentru o casă? - Room Deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *